Kruusimäe: loodan et volikogu opositsiooni aktiivsus tõuseb

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kruusimäe.
Tarmo Kruusimäe. Foto: Peeter Langovits

Linnavolikokku pääsenud IRLi liige Tarmo Kruusimäe võttis valimiseelsel nädalal puhkust ja tegeles ööpäevaringselt oma valimiskampaaniaga.


«Volikogus läheb töö järgmised neli aastat samamoodi edasi. Ma loodan, et volikogu aktiivsus tõuseb. Eks niisugune lootus on alati, kui uus koosseis kokku tuleb,» ütles Kruusimäe Tallinncityle.

Ta täpsustas, et ei pea silmas võimuerakonda. «Sest ma olen seda asja jälginud ja minu meelest mõni mees pole mitte kunagi ühtegi küsimust küsinud ega ühtegi dokumenti lahti teinud. Neil ei ole küsimusi, nad teevad seda, mida kästakse,» lausus Kruusimäe.

«Meie enda fraktsiooni koosseis muutub ja sinna tuleb uusi inimesi, kes on muus elus igatpidi aktiivsed. Iga inimene väljendab ennast kuidagi oma nurga alt ja see mulle meeldib. Üldiselt oli meil volikogus hea meeskond, mis komplekteerub nüüd uuesti,» arvas ta.

Mis puudutab IRLi linnapeakandidaati Eerik-Niiles Krossi, siis too on Kruusimäe hinnangul küllaltki sundseisus. «Kui ta alguses sõrme andis ja linnapeakandidaadiks tuli, siis ta võib-olla eeldas, et see tegevus on pisut rahulikum. Eile õhtul oli üks huvitav kommentaar, et need valimised näitasid ära kahe erakonna uued esimehed. See käis nii sotside kui Krossi kohta ja võibolla pistiski Krossile väikese marssalikepikese põue. Ta läks ju ninasarviku vastu sõtta ja sai sellise mandaadi, sai inimeste toetuse üle Eesti. Sellises olukorras oleks tal väga keeruline öelda, et kuulge, mehed, ma praegu rohkem ei viitsi. Ja täna teda kõrvalt vaadates on näha, et ta on samasugune pinge- ja temposõltlane nagu mina, nii et volikogus igavaks ei lähe,» ütles Kruusimäe.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles