Stalnuhhin näeb Ossinovski edu taga tema rahalisi võimalusi

rus.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Stalnuhhin
Mihhail Stalnuhhin Foto: Peeter Langovits / Postimees

Riigikogu liikme ja Keskerakonna nimekirjas Narvas kandideerinud Mihhail Stalnuhhini hinnangul on linnas parima tulemuse kogunud sotsiaaldemokraadi Jevgeni Ossinovski valimisedu taga tema rahalised võimalused.

«Seal, kus meil oli võimalik panustada 100 eurot oli sotsiaaldemokraatidel palju rohkem,» märkis Stalnuhhin uudisteportaalile Postimees.ru.

Mihhail Stalnuhhin kogus Narvas 1339 häält, sotsiaaldemokraadist riigikogu liige Jevgeni Ossinovski aga 2404 häält.  2009. aastal toimunud valimistel sai Stalnuhhin Narvas kandideerides 4510 häält, Ossinovski nendel valimistel ei kandideerinud.

«Ma hindan Narva valimistulemust korraga nii positiivselt kui ka negatiivselt. Ühest küljest me saime 60 protsenti häältest, mis on iga partei unistus mistahes omavalitsuses. Teisest küljest, me kaotasime võrreldes möödunud valimistega hääli ning valimisaktiivsus võinuks olla suurem. Paljud inimesed ei tulnud hääletama,» rääkis Stalnuhhin.

Stalnuhhin süüdistas Keskerakonna valimistulemuse halvenemises kohalikke ametnikke ja linnavalitsust, kes ei olnud suutelised toime tulema teeremondiga. «Kuidas saab selles süüdistada Keskerakonda? Süüdistada tuleks linnavalitsust ja ametnikke kes ei suutnud oma tegevust teederemondi käigus kooskõlastada,» lausus ta.

Stalnuhhin märkis, et talle isiklikult ei olnud hea valimistulemus linnas oluline, kuna ta ei pretendeeri Narvas kõrgele ametikohale ja tal on teised plaanid. «Seega, ma ei seadnud nendel valimistel eesmärgiks saada oma isiklik häälterekord,» sõnas Stalnuhhin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles