Randpere: meie Krossi tagaotsimist Interpoli ei sokutanud

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere
Valdo Randpere Foto: Postimees.ee

Vandenõuteoorial, nagu oleks Krossi tagaotsimisteate avalikustamise taga Reformierakonna käsi, pole mingit loogilist alust, ütles Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaat Valdo Randpere.

«See oleks küll väga rumal teooria, sest esiteks ei ole meil mingit võimalust Interpoli tööd mõjutada. Ja tuleks ikka vaadata, kellele see üldse kasulik on. Praegu on see kasulik ainult Eerik-Niiles Krossile endale,» ütles Randpere.  

Kuigi Reformierakonna tulemus on hetkel kasin, polnud Randpere nõus, et tema tippvormi ajastamine ebaõnnestus.

«Ma sellega küll nõus ei ole, et mu tippvormi ajastamine ebaõnnestus. Kui keegi eile minus üllatus, siis ma ei saa aru, miks? Kõik pakutavad lahendused on olnud kaks kuud olemas, aga nendega oli pagana raske meediasse saada. Saatsin välja pressiteateid ja ometigi mitte kusagil need ei ilmunud!»

Randpere ütles, et põhiprobleem on see, et valitseva erakonna linnapea ei tule välja debattidele. «Kas meedia saab kuidagi istuva linnapea välja sundida? Mina teeks välja pressimismeetodil: iga päev tulnuks teha pikk intervjuu konkurentidega ja küll ta oleks sunnitud siis välja tulema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles