Fotod ja video: Tallinna linn kaaperdas IRLilt kohvikutrammi

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

IRL rentis Tallinna Linnatranspordi ASilt tänaseks pressiürituseks legendaarse kohvikutrammi Pauliine, mis võeti keset üritust käest politsei ja linnatranspordi ASi sekkumisega.

Politsei sai täna aadressile Kopli 103 väljakutse, kus peatus kohvikutramm, mille IRL oma valimiskampaania tarvis rentis. Väljakutse teinud inimene ütles politseile tehtud kõnes, et kahtlustab poliitilise välireklaami rikkumist.

Väljakutse peale käis politseipatrull sündmuskohal ning uue nädala algul võetakse vastu menetlusotsus, kas tegu oli rikkumisega või mitte ja kas edasine menetlus on tarvilik, edastas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ilmar Kahro.

Tallinna Linnatranspordi ASi juht Enno Tamm põhjendas trammi äravõtmist sellega, et varasemalt oli asutus vastu võtnud selge otsuse mitte müüa valimisreklaami ühissõidukitele valimiseelsel perioodil. IRLi kohvikutramm rikkuvat aga otsust.

Postimehe fotograafi hinnangul polnud trammil väliselt ühtki erakonnaga seotud loosungit või logo, üksnes üleskutsed, et inimesed valima läheksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles