Kross: inimesed soovivad pealinnas muutust

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik-Niiles Kross.
Eerik-Niiles Kross. Foto: Andres Haabu

Erakond Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) viib läbi 24-tunnise valimisaktsiooni, mille eesmärk on tuua pühapäeval valima see üks protsent valijaid, kes võivad otsustada muutuse Tallinnas.
 

IRLi linnapeakandidaadi Eerik-Niiles Krossi sõnul on muutus Tallinnas võimalik, sest värske EMORi uuringu andmetel on opositsioonierakondade ja Keskerakonna toetuse vahe vaid 1 protsent, vahendas erakonna pressiesindaja.

«See tähendab, et iga hääl võib otsustada Keskerakonna ainuvõimu lõpetamise Tallinnas ja seeläbi aidata kaasa linnakodanike heaolu kasvule. IRL viib läbi reede õhtust laupäeva õhtuni kestva ööpäevase aktsiooni, mille raames kohtume inimestega kõikjal Tallinnas ja kutsume neid üles kindlasti valima minema. Inimesed soovivad pealinnas muutust ning meie teeme omalt poolt kõik, et see õnnestuks,» selgitas Kross.

«Tallinn vajab uusi ettevõtteid ja investeeringuid, mis toovad tasuvaid töökohti. Tallinna pered vajavad mõistliku hinnaga kodusid, paremaid koole ja lasteaiakohti kodu lähedal ning kindlustunnet tulevikuks. Selleks vajab Tallinn uut linnavalitsust, kes teeb lõpu varastamisele ja raiskamisele, mis takistab pealinna arengut,» rääkis Kross.

Aktsioon algab täna õhtul, kui erakond paneb Jaani kiriku juures püsti öötelgi. Muu hulgas saavad pidulised hommikul kella kuueni Krossi ööbussiga koju. Homme hommikul tervitab erakond turukülastajaid Nõmmel, Mustamäel ning Lasnamäel, peale mida suundub ratastel kohvik juba tuurile läbi linna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles