Keskerakond: tänavused valimised on üle-eestiline tasuta ühistranspordi referendum

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal
Priit Toobal Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna peaskretäri Priit Toobali arvates ei ole loetud päevad enne valimisi tehtavatest «trikkidest» enam abi, vaid küsimus on selles, kas erakonna toetajad lähevad pühapäeval valima.

Toobali sõnul on Keskerakond viimased neli aastat Eesti inimeste, sealhulgas tallinlaste heaks tööd teinud. «Valimiskampaania viimastel kuudel on Keskerakonna kandidaadid Tallinnas ja üle Eesti olnud väga aktiivsed tegijad just eelkõige otsesuhtluse osas,» lisas Toobal.

Toobali sõnul ei ole viimase hetke trikkidest enam abi, vaid tuleb keskenduda sellele, et erakonna toetajad pühapäeval valima läheksid. «Selleks on vaja veel täna ja homme teha aktiivset kampaaniat ja tuletada meelde, et kes pole veel valimas käinud, seda kindlasti teeks.»

Keskerakonna jätkuvalt tugev toetus Tallinnas näitab seda, et valijad tahavad tasuta ühistranspordi ja pensionilisa säilitamist, lausus Toobal. «Võib öelda, et tänavused valimised on üle-Eesti tasuta ühistranspordi referendum. Kui tallinlased tahavad tasuta ühistranspordi säilimist, siis nad ka Keskerakonna mandaati pikendavad,» lisas ta.

Suhtekorraldaja Ott Lumi on öelnud, et tema hinnangul tuleb valimiskampaanias pingeline lõpuspurt ning mäng käib nende kümmekonna protsendi inimeste peale, kes pole seni veel valikut teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles