Savisaar oponentidele: pühapäev saab olema teile õnnetu

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuku raadio saates Valimisstuudio ütles Tallinna linnapea Edgar Savisaar oponentidele, et pühapäeval saavad nad pettumuse osaliseks ning see saab olema neile õnnetu päev. 

Keskerakonna linnapeakandidaat Edgar Savisaar ütles TNS Emori uuringu tulemusi kommenteerides oponentidele, et pühapäev saab olema neile suur pettumus. «Keskerakond võidab nendel valimistel küllalt suurelt, kui meie valijad välja tulevad ja nad tulevad.»

Reformierakonna linnapeakandidaat Valdo Randpere ütles, et Reformierakonna valijad peavad näitama oma suhtumist ning minema pühapäeval valima. «Sotsiaaldemokraatide, Isamaa ja Res Publica Liidu ja Reformierakonna koalitsioon Tallinnas sõltub Reformierakonna valijatest.»

Ta lisas, et Savisaarega Reformierakond koalitsiooni tegema ei hakka.

Sotsiaaldemokraatide kandidaat Andres Anvelt ütles, et erakonna toetus on kasvanud ning tänaste agressiivsete kampaaniate valguses on sotsid suutnud hoida ja pisut ka kasvatada oma valijate arvu. «Oleme rahul sellega, et oleme säilitanud väärika kampaania taseme.»

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) meerikandidaat Eerik-Niles Kross on seisukohal, et Keskerakonna üritustel käies on ta suutnud ka muuta inimeste eelistusi. «Täna on muutus Tallinnas reaalne, minge pühapäeval valima ja valige IRLi, sotsiaaldemorkaate, Reformierakonda.»

Rahvusringhäälingu tellitud TNS Emori uuringust selgub, et kohalikel valimistel lubab Keskerakonna poolt hääle anda ligi kolmandik ehk 32 protsenti valijatest.

Keskerakonnale järgnevad uuringu kohaselt Reformierakond ning Isamaa ja Res Publica Liit (IRL), keda lubab valida 13, ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond (SDE), kelle poolt lubab hääletada 11 protsenti küsitlusele vastanutest. IRLi toetus on septembriga võrreldes kasvanud neli ning SDE oma vähenenud viis protsendipunkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles