Postimehe TV: valimisõhtu toimetuses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe esimeses valimisstuudios osalesid Postimehe vastutav väljaandja Anvar Samost (vasakult), arendusjuht Jaanus Lillenberg, ajakirjanik Tuuli Koch, suhtekorraldaja Ott Lumi, ajakirjanik Urve Eslas.
Postimehe esimeses valimisstuudios osalesid Postimehe vastutav väljaandja Anvar Samost (vasakult), arendusjuht Jaanus Lillenberg, ajakirjanik Tuuli Koch, suhtekorraldaja Ott Lumi, ajakirjanik Urve Eslas. Foto: Toomas Huik.

Pühapäeval 20. oktoobril kell 20:00-22:30 toimub Postimehe toimetuses TV-otsesaade, kus saatejuhid Urve Eslas, Sigrid Kõiv ja Agu Uudelepp elavad kaasa valimistulemuste selgumisele.

Telesaates jälgivad ajakirjanikud otsepildis koos stuudiokülalistega valimistulemuste avalikustamist ning vahendavad emotsioone ja arvamusi Postimehe toimetusest ja parteide peokohtadest. Valimisstuudiot külastavad erakondade juhtfiguurid, poliitika- ja meediaeksperdid. Lisaks osalevad Postimehe erinevate toimetuste töötajad, kes vahendavad uudiseid Postimehe paberlehte ja portaali.

Valimisi jälgime ka otsekeskkonnas: otse.postimees.ee, kus antakse valimistulemustele kiired ekspertkommentaarid ning vahendatakse ka sotsiaalmeedias toimuvat. Ekspertidena osalevad Alari Rammo Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liidust; poliitikavaatleja Andreas Kaju. Postimehe poolt osalevad Anvar Samost, Aivar Reinap, Oliver Kund, Andres Einmann ja Heidi Ojamaa.

Postimees.ee’s alustame valimispäeva kajastamist hommikul valimisjaoskondadest ning õhtul juba täielik reaalajas uuenev statistika valimistulemustest ja populaarsemate poliitikute häältesaagist. Lisaks poliitikute ja ekspertide analüüsid, parteide pidude emotsioonid ja põnevamad juhtumised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles