Politsei ei pane Narva valimisjaoskondadesse valvet

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Politsei ei pane Narva valimisjaoskondadesse välja valvet, nagu soovis Keskerakonna Narva piirkond, et ennetada valimisrikkumisi ja võimalikke provokatsioone, kirjutab Õhtuleht.

Narva politseijaoskonna juhi Sergei Andrejevi sõnul ei panda jaoskondadesse valvet välja sellepärast, et igas valimisjaoskonnas on juba olemas valimiste vaatlejad, kes teevad valimiste aususe üle järelevalvet. Peale selle intensiivistatakse valimispäeval valimisjaoskondade juures patrullimist, ütles Ida prefektuuri pressiesindaja.

Narva keskerakondlased soovisid, et politsei viiks kogu hääletamisperioodiks kõikidesse Narva valimisjaoskondadesse politseinikud, kes jääksid kohale ka häältelugemise ajaks. Piirkonna esimees Andrus Tamm põhjendas ettepanekut vajadusega takistada rikkumisi ja õigeaegselt reageerida võimalikele provokatsioonidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles