Ilves: parteiline palagan Tallinnas on sisuliselt vargus

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves
President Toomas Hendrik Ilves Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

President Toomas Hendrik Ilves kritiseeris Tallinna linnavõimu enesereklaami linna raha eest, nimetades seda varguseks.

«Kahjuks määrib seekordset valimisõhustikku Tallinnas toimuv: demokraatiale võõras, oma mastaapsuselt tülgastav parteiline palagan, mida rahastatakse linnakassast, maksumaksjate heaolu arvelt. See on sisuliselt vargus. Lisaks valijate hirmutamine ja usaldamatuse õhutamine e-valimiste vastu,» vahendas presidendi kantselei Ilvese sõnu.

Ilves märkis, et valimiste päeval on igal Eesti elanikul õigus teha valik parimate lahenduste ja ausate omavalitsusjuhtide kasuks. Ta avaldas lootust, et kõik kasutavad seda võimalust juba täna, sest valimised on alanud.

«Loodetavasti käib enamikus omavalitsustes valimiste eel sisuline arutelu, kuidas saaks ja kes oskaks kodukoha elu paremaks muuta. Probleemidest meil puudu ei ole, õnneks on piisavalt ka lahendusi, samuti kandidaate, kes soovivad lahendusteni jõuda,» märkis Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles