Raul Rebane: seekordsed valimised on Tallinnas väga erilised

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Rebane
Raul Rebane Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Kommunikatsiooniasjatundja Raul Rebane ütles tänases Postimehe valimisstuudios, et seekord on Tallinna valimised tavapärasest väga erinevad.

«Minu ettekujutus on, et need on väga erilised valimised Tallinnas, sest viimased kaks nädalat on mobilisatsioon valima tulekuks olnud palju otsustavam kui tavaliselt,» ütles Rebane.

Samas avaldas ta kahtlust, kas praegune kampaania osutub edukaks. «Kui näen väga tõsiseid inimesi jagamas kaubanduskeskuste juures enda fotoga piltpostkaarte ja jutustamas mingeid lugusid, siis kipun kahtlustama, et kaasaegsete valimisstrateegiatega see kokku ei lähe,» ütles ta ja lisas, et poliitikutel tasuks uurida, mis mõju nende kasutatavatel võtetel tegelikult on.

Kommunikatsiooniekspert ütles ka, et valimised Tallinnas ja mujal Eestis on täiesti erinevad – kui mujal «räägitakse asjast», siis pealinnas on rõhk mujal. «Tallinn on hoopis midagi muud ja me näeme kõike seda tänu meediale,» sõnas Rebane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles