Rüütli: ühinemine sotsidega on pahatahtlik kuulujutt

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliidu esimees Karel Rüütli
Rahvaliidu esimees Karel Rüütli Foto: Margus Ansu.

Rahvaliidu juht Karel Rüütli kinnitas hommikul raadiousutluses, et kuuldus Rahvaliidu ühinemisest sotsiaaldemokraatidega on pahatahtlik kuulujutt.


Rüütli ütles Kuku raadio hommikuprogrammile «Ärataja», et vale on täna meedias ilmunud väide, mille järgi saab esmaspäeval Rahvaliidu volikogul avalikuks paljude erakonnaliikmete kava astuda SDEsse.

Tänane Eesti Päevaleht kirjutab, et esmaspäeval saab endiste liidrite korruptsiooniskandaalidest ja viimaste valimiste ebaedust räsitud Rahvaliidu volikogul avalikuks suure osa erakonnaliikmete kava minna üle sotsiaaldemokraatide ridadesse, plaani eestvedajad Rahvaliidus on väidetavalt eelkõige Tartu, Rapla ja Saare piirkond. 

Karel Rüütli teatas Kuku raadiole, et sellist küsimust Rahvaliidu volikogul päevakorras ei ole. Ta lisas, et eelmise aasta lõpus toimunud Rahvaliidu kongressil otsustati, et erakond suudab jätkata iseseisvalt ja minna iseseisvalt ka valimistele.

Spekulatsioonid Rahvaliidu ühinemisest mõne teise erakonnaga on Rüütli sõnul käinud aastast 2007.

Ta lisas, et ühinemine oli tõsisemalt arutlusel eelmisel aastal nii SDEga kui Keskerakonnaga.

Rahvaliidu juht meenutas, et otsustati jätkata vaid tiheda koostööga. Karel Rüütli sõnul jäävad jutud Rahvaliidu hääbumisest arusaamatuks ja tegemist on inimeste hirmutamise ning pahatahtliku kuulujutuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles