IRLi Tallinna piirkond sai uue juhatuse

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi Tallinna piirkonna üldkogu. Pildil Siim-Valmar Kiisler, Rein Saliste ja Andres Herkel.
IRLi Tallinna piirkonna üldkogu. Pildil Siim-Valmar Kiisler, Rein Saliste ja Andres Herkel. Foto: Mihkel Maripuu

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Tallinna piirkonna üldkogu valis endale uue 15-liikmelise juhatuse.

Samuti valiti esindajad partei volikokku, selgub IRLi kodulehelt.

Tallinna piirkonna uue esimehe valib hiljem juba juhatus.

Juhatusse pääsesid Siim Kabrits (488 häält), Nikolai Stelmach (469), Maria Kasepalu (451), Toomas Tõniste (449), Sven Sester (435), Urmas Reinsalu (408), Avo Üprus (405), Ken-Marti Vaher (403), Indrek Raudne (397), Siim-Valmar Kiisler (379), Andres Herkel (301), Andres Luus (256), Mart Nutt (255), Tarmo Kruusimäe (247) ning Toivo Jürgenson (239).

Valituks ei osutunud Liisa-Ly Pakosta (207 häält), Anna-Greta Tsahkna (175), Olavi-Jüri Luik (139), Andres Öpik (104), Jaanus Ojangu (63), Raimo Jõgeva (15) ning Avo Vassar (12).

Eile avalikuks saanud Andres Herkeli kirjale allakirjutanud juhatusse kandideerinud kümnest erakonnaliikmest õnnestus pääs juhatusse pooltel. Herkel kritiseeris oma erakonnakaaslastele saadetud kirjas IRLi Tallinna piirkonna hoolimatut ning ebakorrektset juhtimist ning kutsus inimesi piirkonna üldkogule, et pakkuda demokraatlikku alternatiivi.

Piirkonna senine esimees Siim-Valmar Kiisler sai teisipäevasel hääletusel 78 häält rohkem kui Herkel, juhatusse pääsesid mõlemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles