Tuleb online-väitlus: kas Tallinna linnaruumi arendamisel lähtutakse avalikust huvist?

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yoko Alender ja Arvo Sarapuu
Yoko Alender ja Arvo Sarapuu Foto: Pm

Tallinnas Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirjas volikokku kandideeriv Yoko Alender kaitseb reedel toimuvas online-väitluses seisukohta «Tallinna linnaruumi arendamisel ei lähtuta avalikust huvist» ning talle oponeerib Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu (Keskerakond). Debatti modereerib väitlusseltsi tegevjuht Margo Loor.

Esitage selle loo kommentaariumis küsimusi mõlemale osapoolele! Vastavalt Postimehe arvamusportaali tingimustele saab küsimusi esitada vaid eelnevalt end identifitseerides.

Online-väitlus algab reedel kell 10 mõlema poole avasõnade avaldamisega, kell 11.30 algab väitluse teine osa ehk online-intervjuu laadne iga paari minuti tagant uuenev ristküsitlus, mis peaks olema debati kõige põnevam etapp. Osapooled saavad seal küsida teineteiselt reaalajas küsimusi, samuti on koht lugejate saadetud küsimustele. Oma seisukohad võtab kumbki osapool kokku väitluse kolmandas osas ehk lõppsõnas.

Postimehe ja Eesti Väitlusseltsi koostöös korraldatava online-väitluste sarja eesmärk on tutvustada erakondade seisukohti enne kohalikke valimisi. Sarnaseid debatte korraldasime ka enne 2009. aasta valimisi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles