Edgar Savisaar: Tondiraba üritus läks maksma 100 eurot

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsus korraldas Tondiraba jäähalli poolelioleval ehitusel jääshow, mis kiskus tüüpiliseks valimiseelseks palganiks.
Linnavalitsus korraldas Tondiraba jäähalli poolelioleval ehitusel jääshow, mis kiskus tüüpiliseks valimiseelseks palganiks. Foto: Liis Treimann

Eesti iluuisutamise olümpiahooaja avamine Tondiraba jäähalli poolikute betoonkonstruktsioonide vahel läks Tallinna linnapea Edgar Savisaare ja abilinnapea Arvo Sarapuu hinnangul maksma 100 või 200 eurot.

Tänasel Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsil küsis Postimees linnapealt, kui palju maksis Tondiraba aktsioon ja kes selle eest tasus. Viimasele linnavalitsuse esindajad vastust ei andnud.

«Hakkame peale, midagi ei ole teha,» alustas Savisaar selgitust Tondiraba ürituse asjus. «Esimene asi - Tondiraba jäähalli toodud jäämasina, millega me seda jääd tegime, laenutasime ühelt oma enda firmalt, mis asub Pirital - see ei läinud meil midagi maksma.»

«Teine asi - minuteada ka need, kes tantsisid ei nõudnud selle eest mingit raha,» tõi Savisaar välja.

«Kolmas asi - need suured betoonpostid, mis seal olid, need olid juba enne üritust püstitatud ja on ka nüüd püsti ja jäävad sinna kuni maja valmis saab. Niiet tegelikult ainus asi, mille eest tuli maksta, oli selle punase vaiba ülespanek, mis võib-olla tõesti oli liialdus, aga ma ei usu, et see üle jõu käis,» arutles Savisaar ning andis kõnepulga edasi Arvo Sarapuule kui «vanale majandusmehele» küsimusega, kui palju täpselt vaiba paigaldus võis maksma minna.

Sarapuu vastas seepeale, et 100 eurot.

«Sarapuu pakub välja, et 100 eurot. Isegi, kui see oli 200 eurot - mis siis?» kehitas Savisaar õlgu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles