Narva keskerakondlased tahavad valimisjaoskondadesse politseinikke

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Keskerakonna Narva piirkond pöördus Ida prefektuuri poole palvega viia kogu hääletamisperioodiks kõikidesse Narva valimisjaoskondadesse politseinikud, kes jääksid kohale ka häältelugemise ajaks.

Keskerakonna Narva piirkonna esimehe Andrus Tamme sõnul aitab piirkonna juhatuse arvates politseinike kohalolek valimisjaoskonnas või selle läheduses rikkumisi takistada ja võimaldab õigeaegselt ka provokatsioonidele reageerida.

Juhul, kui politseil pole võimalik töötajatele täiendavaid töötunde või vabast päevast tööletulekut kompenseerida, on Keskerakonna Narva piirkond valmis sellega seotud kulud katma, kinnitas Tamm. 

Keskerakonna Narva piirkond kardab, et valimistel võivad toimuda valimisseaduse rikkumised ja provokatsioonid, sest meedias on viimasel ajal ilmunud üleskutsed, kus pakutakse suuri rahasummasid neile, kes teatavad valimistega seotud rikkumistest. «Ehkki üleskutse tegijad tunnistavad ka ise, et eelmiste valimiste ajal jäid rikkumised kuulujuttude tasemele, püütakse siiski tõstatada rikkumiste teemat, millega nad juba eos saavad õigustada oma lüüasaamist valimistel, sest üleskutse tegijad toetavad tegelikkuses opositsioonilisi jõude Narvas, ja on eelnevalt silma paistnud kui ebaausaid võtteid kasutavad poliitikud,» teatasid keskerakondlased oma avalduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles