Uuring: enim meediakajastust sai endiselt Keskerakond

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna õhupallid.
Keskerakonna õhupallid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ajakirjandus pööras veebruaris erakondadest endiselt kõige enam tähelepanu Keskerakonnale, mis oli ka ainus parlamendipartei, mille mainimiste arv eelmise kuuga võrreldes kasvas.

Suuremad trükimeediaväljaanded ning internetiportaalid mainisid erakondi veebruaris 2102 korral ehk ligi 6 protsenti vähem kui jaanuaris, selgus rahvusringhäälingu uudisteportaali tellimusel valminud monitooringufirma Meedius uuringust, vahendas ERR Uudised.

Keskerakonnast kirjutati 571 korral, mida on kuue võrra enam kui eelmisel kuul, partei kajastuse osakaal kasvas kahe protsendipunkti võrra 27 protsendini.

Koalitsioonierakondade IRLi ja Reformierakonna mainimiste arv vähenes vastavalt 52 ja 36 artikli võrra 478 ja 476ni. Erakondade osakaal kõigist kajastustest oli mõlemal ligi 23 protsenti, IRLi puhul oli see näitaja jaanuaris ühe protsendipunkti võrra suurem, Reformierakonnal sama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles