Narva poliitik tunnistas osaliselt altkäemaksusüüd

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Moissejev.
Aleksandr Moissejev. Foto: Äripäev

Viru maakohtus täna alanud protsessil tunnistas Narva keskerakondlasest volinik Aleksandr Moissejev süüd altkäemaksu andmises osaliselt.


Viru ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Anti Aitsen avaldas süüdistuse ning pärast seda ütles Moissejev (42), et tunnistab oma süüd osaliselt, lisades, et teda mõjutati altkäemaksu andma, kirjutab ERR Uudised.

Kohus kuulas tänasel protsessil tunnistajana Ida prefektuuri majanduskuritegude talituse vanemkomissari Jevgeni Fedorenko ütlusi ning jätkab tunnistajate kuulamist homme.

Viru ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi üritas munitsipaalosalusega ettevõtete AS Heakorrastus ja AS Narva Vesi nõukogu liige Moissejev 2008. aasta 26. augustil Jõhvis mõjutada Ida prefektuuri menetluses olnud kriminaalasja käiku.

Süüdistuse kohaselt palus Moissejev Ida prefektuuri majanduskuritegude talituse vanemkomissaril Jevgeni Fedorenkol teha tema kasuks otsused kahes kriminaalasjas ning lubas uurijale vastutasuks maksta 300 000 krooni kolmes osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles