Avalda arvamust: millega seostub president Ilves?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves koos abikaasa Evelin Ilvesega Vancouveri taliolümpial Kristina Šmigun-Vähile kaasa elamas.
President Toomas Hendrik Ilves koos abikaasa Evelin Ilvesega Vancouveri taliolümpial Kristina Šmigun-Vähile kaasa elamas. Foto: Raigo Pajula

Postimees.ee kutsub lugejaid üles avaldama arvamust, millise teemaga president Toomas Hendrik Ilves teile kõige enam seostub.


Tänane Postimees avaldas Turu-uuringute ASi läbi viidud uuringu tulemused, mille järgi seostub praegune riigipea rahvale kõige rohkem kikilipsu ja abikaasa Evelin Ilvesega.

Lisaks turgatasid küsitluses osalejatele Ilvese nime mainimisel pähe sellised teemad, nagu tema kõned ja seisukohavõtud, presidendi USA taust ja mulgi taust.

Postimees.ee ootab oma lugejatelt märksõnu, mis teile presidendiga eelkõige seostuvad ning ka põhjendusi, miks just need teemad. Teie arvamusi ootame selle loo kommentaaridesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles