Rohelised tahavad uude riigikokku suuremat esindust

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu.
Riigikogu. Foto: Peeter Langovits

Täna kogunesid Erakonna Eestimaa Rohelised (EER) piirkondlike üksuste juhid Nelijärvele, et arutada erakonna valmistumist eelolevateks riigikogu valimisteks, millele minnakse täisnimekirjaga ja eesmärgiga võita senisele kuuele kohale lisa.

Piirkondade esindajad leidsid, et roheline mõtte- ja eluviis on endiselt paratamatud, vahendas erakonna pressiesindaja.

Rohelised töökohad, mahe maaelu, taastuvenergeetika, otsedemokraatia, toiduohutus, julgeolek ja pereteemad, sh lastepäevahoiu võimaluste mitmekesistamine on teemad, millega erakond jätkab tegelemist edaspidigi, et pakkuda praktilisi tasakaalukaid lahendusi inimestele mõistetaval moel.

«Eestimaa Roheliste programm katab juba praegu kõiki eluvaldkondi ja pole põhjust hakata midagi uut välja mõtlema,» ütles Tartu piirkonna juht Peep Mardiste.

«Tuleb hakata senisest põhjalikumalt selgitama, kuidas meie pakutavad lahendused majandust, töökohtade loomist ja inimeste heaolu toetavad,» selgitas Mardiste

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles