Tagaotsitav Palusaar redutab Hispaanias

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Palusaar
Peeter Palusaar Foto: Kaitsepolitseiamet

Tallinna keskerakondlasest linnaametnikule Ivo Parbusele pistise andmises süüdistatav, kuid kohtust hoidumise tõttu tagaotsitavaks kuulutatud ärimees Peeter Palusaar redutab kohalike ametivõimude kinnitusel Hispaanias.

Palusaart (40) ootab tabamisel Eestisse saatmine, sest Harju maakohus andis hiljuti tema kohta välja Euroopa vahistamismääruse, vahendas ERR Uudised.

19. jaanuaril kuulutas maakohus Palusaare tagaotsitavaks, kuna vaatamata talle seatud keelule lahkuda oma elukohast lahkus ta Eestist ja asus end kohtupidamise eest varjama.

Nädal varem määras kohtunik Merle Parts Palusaare vahistamisele, kuna mees käis kohtu loata reisil Indias ning valetas, et viibis sel ajal hoopis Otepääl suusatamas.

Palusaar on varem süüdi mõistetud kelmustes ja dokumendi võltsimises ning karistatud tingimisi vangistuse ja rahatrahvidega, praeguseks on tema varasemad karistused kustunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles