Riigikogu süveneb tööpuuduse probleemidesse

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meenutamaks riigiisadele tööpuudust ja selle vähendamiseks kasutusele võetud meetmeid, kinkis jõuluvana läinud pühade puhul Reformierakonna fraktsioonile reisisaatja vesti.
Meenutamaks riigiisadele tööpuudust ja selle vähendamiseks kasutusele võetud meetmeid, kinkis jõuluvana läinud pühade puhul Reformierakonna fraktsioonile reisisaatja vesti. Foto: Peeter Langovits

Riigikogu sotsiaalkomisjon otsustas oma tänasel istungil algatada riigikogu täiskogus olulise tähtsusega riikliku küsimuse arutelu, et otsida võimalusi tööpuuduse sotsiaalsete mõjude leevendamiseks.


Arutelu toimub 18. veebruaril ja selle eesmärk on kaardistada riigikogus esindatud erakondade nägemused tööpuudusega toimetulekuks, teatas riigikogu pressiteenistus.

Võimalus tööpuuduse teemaliseks ettekandeks on kõigil riigikogu fraktsioonide esindajail.

Samasisuline arutelu toimub ka majanduskomisjoni algatusel 16. veebruaril, kui kõne all on ettevõtluskeskkonna arendamine tööhõive suurendamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles