Kärdla linnapeast sai IRLi 9000. liige

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi kutsel astus Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) 9000. liikmeks Kärdla linnapea Georg Linkov.

«Liitumise kasuks pani otsustama see, et Hiiumaal, eriti Kärdlas, on IRLil tugev ja toetav meeskond; mulle sobib, et IRL tähtsustab perekonda ja inimese vabadust ise otsustada ja ise otsus ellu viia,» vahendas partei pressiesindaja Georg Linkovi sõnu.

«Kuna olen reservohvitser, siis oli isamaaline külg minu olemuses ja tegevuses juba eelnevalt tugevalt esindatud, minu motivaator on IRLi toel Kärdlas midagi ära teha,» lisas meer.

Juhan Partsi sõnul on tal hea meel, et Georg Linkov nõustus erakonnaga ühinema ning ta loodab, et selliste inimestega on Eestis ja Hiiumaal võimalik palju korda saata. «Isamaa ja Res Publica Liit on jõudsalt kasvanud ning mul on hea meel, et meid on tänaseks juba 9000,» ütles Parts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles