Riisalu: Lausingule on makstud, et ta räägiks lollusi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu
Aivar Riisalu Foto: Egert Kamenik

Keskerakonna juhatuse liige Aivar Riisalu ütles, et tema teada parteis musta rahastamist ei toimu ja üleeile sellesisuliste väidetega välja tulnud Tarmo Lausing räägib lollusi.

«Kogu probleem on selles, et leidub mingi inimene, kellel on selgelt mingisugune isiklik kibestumus segunenud kellegi juhtnööridega, kes võib-olla tõesti on elus käitunud ebaadekvaatselt,» ütles Riisalu. «Tarmo Lausingule on keegi maksnud kilekotiga raha, et ta ajaks lollusi suust välja.»

Küsimusele, kes on Lausingule juhtnööre andnud, Riisalu vastust ei pakkunud. «Ei tea. Ei tea, kellele see kasulik on. Ma ei oska seda rohkem kommenteerida. Ei ole täheldanud ja läbi minu haldusala või teadmise ei ole kunagi selliseid kotte veetud ja ma ei oska selle kohta mitte midagi tarka öelda,» ütles ta.

Endine keskerakondlane Tarmo Lausing väitis üleeile, et tema kaudu liikus erakonda 350 000 krooni teadmata päritoluga raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles