Randpere: Keskerakond on valimistulemuste pärast paanikas

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaat Valdo Randpere
Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaat Valdo Randpere Foto: Andres Haabu

Reformierakonna linnapeakandidaadi Valdo Randpere hinnangul on Tallinna volikogu esimehe Toomas Vitsuti linnaametnikele saadetud ähvarduskiri jaburus, samas näitab see, kui suures paanikas on Keskerakond valimistulemuse pärast.

«Ilmselget on neil pea laiali otsas ja nad näevad vaimusilmas seda, et 20. oktoobril tuleb neil linnavalitsuses asjad kokku pakkida,» ütles Randpere Postimehele.

Randpere märkis, et linnaametnike hirmutamine on väga piinlik ja äärmuslik tegu. Ta lisas, et selline lähenemine on aga väga keskerakondlik ning ka varem ei ole nad pidanud vajalikuks mõelda, millised võivad olla nende kampaaniate tagajärjed või kes neis kannatada saavad.   

Tallinna volikogu esimees Toomas Vitsut saatis linnaametnikele nende kodusele aadressile oma pildi ja kandidaadinumbriga kirja, viidates selles muuhulgas, et 20. kedagi volikokku valides või valimata jättes otsustavad ametnikud iseenda töökoha küsimuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles