Vitsut hirmutab linnaametnikke võimu vahetumisel töökaotusega

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitsuti kiri linnaametnikele
Vitsuti kiri linnaametnikele Foto: Erakogu

Tallinna linnavolikogu esimees, Keskerakonda kuuluv Toomas Vitsut hirmutab oma valimisreklaamis linnaametnikke võimaliku töökaotusega, kui kohalikel valimistel peaks vahetuma linnas võim.

Vitsut kirjutab linnaametnikele saadetud kirjas, et 21. sajand on alanud Tallinnale hästi ning viimase tosina aastaga on linn põhjalikult uuenenud. «Värskenenud on linna üldilme, lahenenud erastamisega tekitatud probleemistik, arenenud ühistransport ja hoolitsus inimeste toimetuleku eest. Sa tead, et tänane Tallinn ei ole sündinud üleöö võluväel. Temas on sinugi igapäevane panus oma ametikohal,» ütleb ta.

Vitsuti sõnul tõotavad uued linnapeakandidaadid nüüd aga «üksteise võidu asendada omaenda soosikuga sind, tulemusliku töö tegijat». «Ja see peab juhtuma juba 20. oktoobril. Sel päeval kedagi volikokku valides või valimata jättes otsustad sa seega iseenda töökoha küsimuse,» märgib ta linnaametnikele saadetud kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles