Randpere muutis «Tallinn aitab» plakatid prügikottideks

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaat Valdo Randpere pidas täna Siisikese lasteaia juures koristustalguid, mille käigus kokku kogutud prügi pakendas ta keskerakondliku linnavalitsuse «Tallinn Aitab!» plakatitesse ja saatis prügimäele.

«Aastaid on keskerakondlik linnavalitsus kulutanud miljoneid eurosid enesereklaamile, varastades raha selleks tallinlaste taskust. Tegemist ühe erakonna kampaania varjatud rahastamisega ja sellisel olukorral ei tohi lasta jätkuda,» ütles Randpere, kes esitas sel nädalal ka riigikogule eelnõu, millega keelustataks omavalitsustel poliitreklaami tegemine kolm kuud enne valimisi.

«Juhtimaks tähelepanu linnavalitsuse tegematajätmistele pakendasime tänase lasteaia koristusaktsiooni käigus kokku kogutud prügi Tallinn Aitab! plakatitesse ja saadame need konteineriga prügimäele, sest just seal on nende plakatite õige koht,» lausus Randpere.

Linnapeakandidaadina lubab ta suurendada lasteaedadele mõeldavat lastehoiu raha seniselt 106 eurolt kuus 130 euroni, investeerida lasteaedade ehitusse ja vanade remonti igal aastal vähemalt 6 miljonit eurot ning tõsta sünnitoetus 650 euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles