Ligi taganes ringiraha lubadusest, Randpere lubab maksma hakata

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere
Valdo Randpere Foto: Postimees.ee

Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaat Valdo Randpere kinnitas, et kui ta linnapeaks saab, siis seab ta Tallinnas ringiraha sisse juba järgmisel aastal.

Randpere avaldus tuli vastukaaluks tänasele uudisele, et valitsus otsustas Randpere erakonnakaaslase rahandusminister Jürgen Ligi eestvõttel loobuda koalitsioonileppesse kirjutatud lubadusest hakata 2014. aastast maksma 130 eurot huviringiraha lapse kohta.

«Reformierakonna tähtsaim lubadus on alati olnud riigi rahanduse korras hoidmine. Kuna riigieelarve tasakaal on meie jaoks väga tähtis, siis ringiraha elluviimine toimub väikese viivitusega. Ära teeme selle nagunii,» ütles Valdo Randpere.

«Tallinnas tuleb ringiraha aga juba järgmisel aastal, sest vahendid selleks on olemas miljonite eurode näol, mille eest praegune linnavalitsus iseendale propagandat teeb,» ütles Randpere.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles