Randpere: Keskerakonna ainuvõim Tallinnas on murtav

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere.
Valdo Randpere. Foto: Marina Puškar

Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaadi Valdo Randpere sõnul on Keskerakonna ainuvõim pealinnas murtav, kuigi TNS Emori viimase küsitluse andmetel toetab Keskerakonda 51 protsenti Tallinna valijatest.

Randpere ütles Postimehele, et Reformierakond teeb praegu aktiivselt valimiskampaaniat, kuigi see avalikkuse silmis praegu silma ei paista.

«Iga kampaania käib erinevate faasidena. Hetkel on intensiivne inimestega otsesuhtlemise ja ukselt uksele koputamise faas. Reklaami teeme ka, igal asjal oma aeg,» lausus Randpere.

Ta märkis, et Keskerakonna ainuvõimu kukutamise nimel töötavad praegu nii Reformierakond, sotsid kui ka Isamaa ja Res Publica Liit.

Randpere sõnul võidab eelseisvad valimised need, kellel on positiivne plaan keskkonna loomiseks, mis toob Tallinnasse suuremad palgad, töökohad  ja pensionid.

Uuringufirma TNS Emor eelmise nädala lõpus avalikustatud värske uuringu andmetel toetas septembris Keskerakonda 51 protsenti pealinna valijatest. Järgnesid üsnagi väikeste vahedega sotsiaaldemokraadid 14 protsendi, Reformierakond 13 protsendi ning Isamaa ja Res Publica Liit 11 protsendi suuruse toetusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles