Üleskutse: vali kodanikuühiskonna aasta tegija!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMSL on valinud aasta tegijat 13 aastat. Pildil on näha eelmise aasta tänutseremoonial üle antud diplom.
EMSL on valinud aasta tegijat 13 aastat. Pildil on näha eelmise aasta tänutseremoonial üle antud diplom. Foto: Karl-Kristjan Nigesen

Postimees.ee kutsub oma lugejaid pakkuma välja isikuid ja asutusi, keda võiks valida kodanikuühiskonna aasta tegijaks.


Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liit (EMSL) ootab ettepanekuid mullu enim kodanikuühiskonna hüvanguks säranuist 31. jaanuariks, et auhinnad veebruaris pidulikult kätte anda.

Postimees.ee kutsub lugejaid EMSLile kandidaate soovitama, postitades oma ettepanekud selle loo kommentaariumisse. Iga nime või asutuse taha palume lisada ka lühikese põhjenduse, miks just see isik esiletõstmist väärib.

EMSL palub mitte esitada varasematel aastatel tunnustatuid (v.a väga hea põhjendusega) ega EMSLi endaga seotud projekte ja inimesi.

Meenutuseks, eelmiseks aasta kodanikeühenduseks sai Eesti Patsientide Esindusühing, aasta avaliku sektori asutuseks riigikontroll, äriettevõtteks Fontes PMP, aasta teoks Gruusia abistamine ja aasta missiooniinimeseks Tuulike Mänd.

Varem on mõne eelmainitud tiitleist saanud veel näiteks Heateo Sihtasutus, Uue Maailma Selts, Eestimaa Looduse Fond, Tallinna Lastehaigla Toetusfond, eraisikutest Neeme Järvi, Aino Järvesoo, Nelli Kalikova, Rein Raud ja Anne Erm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles