Ilves: Eesti demokraatia on majanduskriisile hästi vastu pidanud

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

President Toomas hendrik Ilvese sõnul näitab suurenenud valimisaktiivsus, et erinevalt mitmetest muudest riikidest on Eesti demokraatia masule hästi vastu pidanud.

«Kui me vaatame, kuidas mujal, kasvõi Euroopas, on olnud väga populistlikke loosungeid, kus uuringud näitavad, et inimesed kõhklevad või kahtlevad demokraatias, siis Eestis küll ei ole selliseid märke,» ütles president venekeelsele «Aktuaalsele kaamerale» antud eksklusiivintervjuus, vahendab ERR Uudised.

«Vastupidi, me oleme näinud valimistel suuremat osalust kui varem ja seetõttu tunnen mina ainult rõõmu,» sõnas president, lisades, et pole vaja muretseda Keskerakonna suure edu pärast venekeelsete valijate hulgas.

Sealjuures märkis president, et ei maksa tunda muret selle üle, et suurem osa venekeelsest elanikkonnast hääletas Keskerakonna poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles