Kross kuulutas välja korruptsiooni vastase kampaania

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

IRLi linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross korraldas täna Tallinna kesklinnas linnavalitsuse enesereklaamide all pressibriifingu, kus kuulutas välja korruptsiooni vastase kampaania.


Kross nentis, et tema senine kampaania on olnud küllalt ebakonventsionaalne ja võib jätta mulje, justkui see oleks eesmärk omaette. Tegelikult see siiski polevat nii, kuid muud võimalust lihtsalt polevat. «Me kavatseme jätkata nende valimiste ja kogu Tallinna juhtimise põhiprobleemi sõnastamist. See põhiprobleem on: Tallinn saab normaalselt areneda siis, kui me muudame selle linna valitsemiskultuuri. Kui me lõpetame korruptsiooni, mis tegelikult takistab paljude heade asjade tegemist.»

Ta tõdes, et tõenäoliselt on paljud tema korruptsioonijutust juba veidi tüdinud. «Aga eelmiste valimiste eel kulutas keskerakondlik linnavõim keeluajal 247 000 eurot taolistele plakatitele. Ma arvasin, et nad seekord ei tee seda ja pärast väikest korruptsioonivastast mässu tõmbavad nad tagasi. Aga ennäe, täiesti süüdimatult on need plakatid jälle üleval,» viitas Kross plakatitele, mis rääkisid sellest mitu lasteaeda on Tallinnas renoveeritud ja mitu lasteaiakohta loodud.

Kross kuulutas samas välja korruptsioonivastase kampaania , mis väljendus selles, et linnavalitsuse «Tallinn aitab» hiigelreklaamile kleebiti peale kiri «Aitab korruptsioonist!». Ühtlasi kutsuti kõiki inimesi üles korruptsiooni märkama ja sellest teada andma. Teatamiseks on loodud veebileht aitab.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles