IRL avab vastukaaluks Edgari kohvikule Krossi kohviku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRL-i linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross
IRL-i linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross Foto: Toomas Huik

Isamaa ja Res Publica Liit avab vastukaaluks Tallinnas Harjumäel avatavale Edgari kohvikule IRL-i linnapeakandidaadi Eerik-Niiles Krossi kohviku.

«Krossi kohvik avatakse 4. oktoobril. Edasist infot selle kohta saab juba jooksvalt Krossi Facebooki fännilehte jälgides,» ütles IRL-i pressiesindaja Kaido Kukk BNS-ile.

Lisaks kohvikule toimub Kuke sõnul septembrist igal teisipäeval kell 18 kinos Sõprus kinosari «Krossiga kinno». Filmid juhatab sisse Eerik-Niiles Kross. Pileti hind on 1 euro, millest saadud tulu annetatakse Carolin Illenzeeri Fondile, teenistuses langenud või raskelt vigastada saanud Eesti Kaitseväelaste laste toetamiseks.

Keskerakond avas kolmapäeva õhtul Tallinnas Harjumäel valimiste eel taas Edgari kohviku.

Avamisel pakkus kohvi ja pirukaid Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar ise ning avamisel esines ka laulja Koit Toome.

Igal nädalal tutvustab Edgari kohviku programm peamiselt kahte linnaosa. Käesoleval nädal on kohvikus Nõmme ja Mustamäe nädal ning kultuuriprogrammi kõrval käsitletakse linnaosade aktuaalseid teemasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles