Kõlvart: mind ründas kohvikus tundmatu mees

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Kõlvart.
Mihhail Kõlvart. Foto: Küllike Rooväli

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart esitas politseile avalduse, kuna tema väitel ründas reedel teda kohvikus talle tundmatu mees.

Intsident leidis aset avalikus kohas keset pere õhtusööki, teatas Raepress.

Mihhail Kõlvart veetis reede õhtut ühes Põhja-Tallinna kohvikus, kui tema juurde lähenes talle tundmatu mees, kes käitus agressiivselt ning karjus solvanguid poliitilistel ja rahvusteemadel. Mihhail Kõlvart säilitas meelerahu ning ei läinud provokatsiooniga kaasa, kuid seejärel lõi mees 1,5-aastast tütart hoidvat abilinnapead käega vastu pead, hüppas eemale ja hakkas karjuma: «Mihhail Kõlvart lõi mind!».

Kohviku personal kutsus kohale politsei, kes kohale jõudes tuvastas mehe isiku, fikseeris intsidendi ning küsitles pealnägijaid. Mihhail Kõlvart esitas juhtunu kohta politseisse avalduse.

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) Põhja prefektuuri pressiesindaja Kaarel Kuusk kinnitas Postimehele, et politsei on alustanud antud asjas väärteomenetlust.

TV3 «Seitsmesed uudised» valgustasid lugu teise nurga alt. Anonüümseks jäänud mees rääkis, kuidas ta läks reedel söögikohas Kõlvartilt küsima, miks tema laps jäi lasteaiakohast ilma ning kuidas sellest tekkis emotsionaalne sõnasõda, mispeale mehe sõnul Kõlvart teda ebatsensuursete sõnadega kostitas, soovitas Keskerakonda mitte valida ning lõpuks ta eemale tõukas, nii et mehe väike laps ehmunult minema jooksis.

Abilinnapea lükkas juhtune sellise kirjelduse ümber, öeldes, et pigem oli toimunu vastupidine. Tema sõnul lõi just teda tülitama tulnud mees teda käega vastu pead, mistõttu ta veel hiljemgi peas valu tundis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles