Üle-eestiline Valimisliit tahab Tallinnale oma raha ja tasuta elektrit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Liiv.
Peeter Liiv. Foto: uudised.err.ee

Üle-eestiline Valimisliit soovib Tallinnale oma raha kehtestada ja linlastele tasuta elektrit pakkuda.

Need mõtted ütles täna ETVs salvestatud videopöördumises välja valimisliidu ridades Põhja-Tallinnas kandideeriv Peeter Liiv.

«Meie tänaste majandusraskuste kurja juureks on kommertspankade pööritatav katteta raha. Lahendus on lihtne – võtame Tallinnas kasutusele oma raha ja rajame selleks Tallinnas oma panga,» ütles ta.

«Kui kogu töövili jääb tänu inflatsioonivabale rahale meile, jagub raha kõigeks vajalikuks. Tekivad eeldused ka kodanikupalga kehtestamiseks igale tallinlasele. Soodustame ühistulist ja väikeettevõtlust, piirame monopoolsete ettevõtete mõju linnamajanduses,» kirjeldas Liiv Üle-eestilise Valimisliidu plaane.

«Teise uuendusena toome Tallinna energiamajandusse sisse priienergia, mis tähendab tulevikus linlastele muuhulgas tasuta elektrit. Vastavad tehnoloogiad on maailmas juba ammu olemas, vaja on vaid poliitilist tahet ja see on meil olemas,» rääkis Liiv.

Lisaks sooviks Üle-eestiline valimisliit muuhulgas luua Tallinna meditsiinikeskuse, kus ühendataks traditsioonilise meditsiini, rahvaravi ja uute holistlike ravisuundade saavutused, keelata GMOde müügi linnas ja anda asendusmaad inimestele, kes jäid oma valdustest ilma, kui Eesti loovutas Venemaale Petserimaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles