Vaba Tallinna Kodanik: Keskerakonna kandidaat saab Kuku raadios ebavõrdselt eetriaega

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Kuuskemaa
Jüri Kuuskemaa Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna nimekirjas volikokku pürgiv Jüri Kuuskemaa saab igal pühapäeval eetriaega Kuku raadios, juhtides saadet Memoria ning valimisliidu Vaba Tallinna Kodanik arvates kasutab Kuuskemaa eetriaega ära ka pealinnas toimuvale hinnanguid andes.

«Tänases saates mainis Kuuskemaa muu hulgas ära näiteks prii ühistranspordi ja Tallinna visioonikonverentsi «Linnriik Tallinn». Tallinna elanike arv kasvab, Kuuskemaa nimetab seda võrreldes muu Eestiga buumiks ning nendib, et elanike arvu kasv tekitab ka asfaldiauke. Et Tallinn pole suutnud oma ülesandeid täita (näiteks lasteaiakohtade tagamisel), paistab Kuuskemaa hinnangul samuti olevat elanike arvu kasvu süü. Uute elanike maksurahast ei piisavat vajalike teenuste osutamiseks,» osutab valimisliidu esindaja Kaur Kivirähk.

«Sellest, et Tallinnas on eelarve planeerimisel prioriteedid paigast ära, ei räägi ajaloolane muidugi sõnagi,» lisas Kivirähk.

Valimisliidu Vaba Tallinna Kodanik linnapeakandidaat Hardo Aasmäe sai pärast kandidaadiks osutumist Kuku raadio poolse eetrikeelu. Aasmäe juhtis iganädalast saadet Raadioentsüklopeedia.

«Raadiokanal peaks kõiki kandidaate kohtlema võrdselt,» nendib Kivirähk.

Saate Memoria eesmärk on Internetiallikate põhjal kaaskodanikke valgustada, levitades ajaloohuvi, lugupidamist rahvusliku identiteedi aluseks oleva kultuuripärandi, traditsioonide järjekestvuse ning edasiarendamise vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles