Postimehe lugejad jooksutasid Tallinna Televisiooni kodulehe kinni

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Televisioon
Tallinna Televisioon Foto: Priit Simson

Täna hommikul katkes ühendus Tallinna Televisiooni kodulehega Elioni serveris. Lähem põhjuste väljaselgitamine toimub päeva jooksul ning loodetakse, et koduleht saab peagi taas töökorda.

Tallinna Televisiooni peatoimetaja Mart Ummelase sõnul võis juhtunu põhjuseks olla suur klikkide arv, mis tehti arhiivis oleva eilse otsesaate «Tele-Tallinn. Linnapea tund» peale.

«Eilne otsesaade «TeleTallinn. Linnapea tund» tekitas vaatajates tohutut huvi. Tuhandetesse kordadesse ulatuvad klikid, mis täna hommikul meie koduleheküljel tehti, jooksutasid aga lehekülje kinni. Tänase päeva jooksul üritame lehekülje taas korda saada ning vabandame kõikide kodulehekülje külastajate ees.»

Saates võis näha, kuidas helikopteriga lennutati Solarise stuudio klaasseina taha IRLi valimisplakatit. Sama plakatit võis näha mõned päevad tagasi Tallinna linnavalitsuse ees, kust Mupo selle teisaldas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles