Savisaar läks Krossi vastu kohtusse

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Toomas Huik / Postimees

IRLi linnapeakandidaadi Eerik-Niiles Krossi avatud veebilehekülg www.edgarsavisaar.ee on tänasega suletud. Krossi edastusel nõudis Savisaar Keskerakonna korruptsiooni käsitlevate ajaleheartiklite kogu mahavõtmist kohtu kaudu.

«Kummaline, et Savisaar, kes igal võimalikul juhul ironiseerib Eesti õiguskaitseorganite tööd, tõttab nüüd nõudma, et maha võetaks koduleht, mis ei ole mitte midagi muud kui kollektsioon Eesti ajakirjanduses ilmunud artikleid,» imestab linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross.

«Keskerakond üritab administratiivsete vahenditega takistada Tallinna korruptsiooni probleemi tõsiduse jõudmist valijani. Sisuliselt kardab Edgar Savisaar oma linnajuhtimise peegelpilti,» edastas Kross.

Krossi avatud veebileht domeenil www.edgarsavisaar.ee on hetkel küll suletud, kuid sellele on juba avatud alternatiiv. «Jätkame Tallinna linnajuhtide korruptiivseid tehinguid kajastavate artiklite kogumist veebilehel www.edgarsavisaar.co,» teatas Kross.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles