President kuulutas palgaeelnõu välja

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

President Toomas Hendrik Ilves kirjutas täna Kadriorus alla otsusele kuulutada välja 15 seadust, teiste seas kõrgemate riigiteenijate ametipalku reformiva seaduse.


Muuhulgas parlamendisaadikutele 2011. aasta märtsist vana süsteemiga võrreldes ligi 6400 krooni kõrgemate kuupalka lubava seaduse võttis riigikogu vastu 16. detsembril 2009.

Veel kuulutas Ilves välja 2010. aasta riigieelarve seaduse, kohtutäituri seaduse, välismaalaste seaduse, Balti ühistransiidi protseduuri kokkuleppe denonsseerimise seaduse, Balti ühistransiidi protseduuri kokkuleppe ratifitseerimise seaduse kehtetuks tunnistamise seaduse, nimeseaduse ja riigilõivuseaduse muutmise seaduse, aga ka lõhkematerjaliseaduse, reklaamiseaduse ja riigilõivuseaduse muutmise seaduse, välisteenistuse seaduse muutmise seaduse, tsiviilkohtumenetluse seadustiku, kohtute seaduse ja teiste seaduste muutmise seaduse.

Samuti kuulutas president välja Eesti ja Korea valitsuste vahelise tulumaksudega topeltmaksustamise vältimise ning maksudest hoidumise tõkestamise lepingu ratifitseerimise seadus, ühistranspordiseaduse muutmise seaduse, tervishoiuteenuste korraldamise seaduse, ravikindlustuse seaduse ja teiste seaduste muutmise seaduse, maamaksuseaduse muutmise seaduse ning Eesti ja Serbia vahelise tulumaksudega topeltmaksustamise vältimise lepingu ja selle protokolli ratifitseerimise seaduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles