Iseseisvuspartei kampaaniakulud piirdusid 3500 krooniga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Iseseisvuspartei.
Eesti Iseseisvuspartei. Foto: .

Parlamendis esindamata Iseseisvuspartei kohalike valimiste kampaaniakulud piirdusid 3500 krooniga.


Riigikogu korruptsioonivastase seaduse kohaldamise erikomisjonile kolmapäeval esitatud aruande järgi kulus erakonnal valimiskampaaniaks 3580 krooni, mis tasuti eraisikute annetuste arvel.

Iseseisvuspartei osales oma nimekirjaga valimistel ühes omavalitsuses ning erakonna 40 kandidaadist ei osutunud keegi valituks. Kokku sai erakond valimistel 289 häält.

Erakonnad ja valimisliidud peavad esitama valimiskampaania kulu- ja tuluaruande riigikogu erikomisjonile hiljemalt kolmapäeval. Komisjon ootab aruandeid kokku 324 valimisliidult ja kaheksalt parteilt.

Erakondadest on seni aruande esitanud Isamaa ja Res Publica Liit (IRL), Sotsiaaldemokraatlik Erakond, Eestimaa Rohelised ja Kristlikud Demokraadid. IRL kulutas valimistele 8 117 450, sotsiaaldemokraadid 3 061 740, rohelised 1 559 781 ja Kristlikud Demokraadid 91 429 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles