Mihkelson: Keskerakond kujundas ise seda, mida ründab

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Isamaa ja Res Publica Liidu liige Marko Mihkelson kirjutab oma blogis, et Eesti välispoliitika, mida Edgar Savisaar ründab, on Keskerakonna osalusel kujundatud.

Mihkelson kirjutab oma

blogis

, et Tallinna linnapea Edgar Savisaar on nii Postimehe arvamusartiklis (11.11.2009) kui Keskerakonna volikogul mõneti üllatuslikult võtnud rünnata Eesti pikaajalisi välispoliitilisi hoiakuid ning laiemalt rahvuslikke huvisid.

«Üllatuslikult seepärast, et Keskerakond on ise olnud osaline meie välispoliitika kujundamisel ja elluviimisel,» märgib Mihkelson.

«Oma konkurente labaselt Ühendriikide satraapideks nimetades unustab linnapea näiteks kasvõi sellise «pisiasja», et just Keskerakond oli see, kes 2003. aasta jaanuaris otsustas viia Eesti väed Iraaki. Keskerakond oli näiteks samuti toetavalt nende otsuste juures, kui Riigikogu kiitis heaks preambula lisamise Eesti-Vene piirileppe ratifitseerimisseadusesse. Ja nii edasi. Näiteid võib tuua ridamisi,» kirjutab Mihkelson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles