«Rahva teenrid»: sotsid on nagu pind Keskerakonna istmikus

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastsed võimuliitlased: sotside esimees Jüri Pihl ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar.
Vastsed võimuliitlased: sotside esimees Jüri Pihl ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar. Foto: Peeter Langovits

Vikerraadio saates «Rahva teenrid» arutlenud ajakirjanikud leidsid, et võib-olla on Tallinnale siiski parem, et Keskerakond linna üksinda ei valitse.

«Sotside võimalus Keskerakonna poliitikat oma juuresolekuga mõjutada ei ole üldse nii väike,» ütles »Rahva teenrite» saates külas olnud ajakirjanik Sulev Valner. «Äkki on kodaniku seisukohast natuke parem, et Keskerakond ei valitse seda linna üksinda, vaid sotsid on seal juures, ja äkki nad ikkagi mõjutavad ühte ja teist asja linnas positiivses suunas,» arutles ta.

Saatejuht Aarne Rannamäe pakkus, et sotsid väiksema koalitsioonipartnerina võiksid Keskerakonnale olla nagu pind istmikus, et teha teisele poolele linna valitsemine sellisel kujul nagu nad on seda siiani harrastanud, võimalikult ebamugavaks.

Sulev Valner võrdles tekkinud olukorda meestega ümber õllelaua, kuhu ilmub üks naine. «Nad hakkavad rääkima teistmoodi, mingisugused väjendid jäetakse ütlemata,» märkis Valner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles