Korb: Eerik-Niiles Kross valetab reklaamilepingute kohta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi valimisreklaam linnavalitsuse ees.
IRLi valimisreklaam linnavalitsuse ees. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Kesklinna vanema Mihhail Korbi sõnul oli täna hommikul linnavalitsuse ukse ette pargitud järelhaagis IRLi valimisreklaamiga seal ebaseaduslikult ning tuli seega teisaldada.


Korbi sõnul tuleb välireklaamikandja paigaldamine kooskõlastada linna erinevate ametitega, mida aga käesoleval juhul pole tehtud. «Kross ise väidab ajakirjanduse vahendusel, et sel IRLi tellitud reklaamil olid kõik vajalikud load ja lepingud koostöös reklaamifirmaga olemas ning mingisugust põhjust Savisaart kritiseeriva plakati äraviimiseks ei oleks tohtinud olla. See on otsene vale, mingeid lube ei ole antud, veelgi enam – neid pole isegi küsitud,» lausus Korb.

«Julgen Tallinna linnavalitsuse nimel kinnitada, et kohtleme kõiki oma kodanikke ja linna külalisi võrdselt, me ei tee kellelegi erandeid ning me ei saa just sellestsamast võrdse kohtlemise printsiibist lähtuvalt IRLile ja Eerik-Niiles Krossile erandeid teha.
Viimasel aastal on avalikult räägitud, et võiks tulla uus poliitiline jõud, uus poliitiline kultuur, kus poleks kohta JOKK-mentaliteedil, aga täna näitasid IRL ja tema linnapeakandidaat, endine luuraja Eerik-Niiles Kross küll üles äärmist kahepalgelisust. Kas tõesti on seesama JOKK-mentaliteedi vohamine, mida Kross häälekat taunib, on siis hoopis just seesama käitumismall, millest lugupeetav meerikandidaat ise juhindub?» esitas Kesklinna vanem küsimuse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles