Telemees Jõekalda kandideerib Reformierakonna ridades

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Jõekalda
Kristjan Jõekalda Foto: Raigo Pajula

Saatejuht Kristjan Jõekalda kandideerib kohalikel valimistel Reformierakonna nimekirjas Viimsi vallavolikokku. Parteiga liitunud Jõekalda ei ole.

Reformierakonna esinumber Viimsis on riigikogu liige Kaja Kallas ja vallavanema kandidaat Viru Väljaku Arenduse AS juhatuse liige Alvar Ild. Reformierakonda Ild ei kuulu, kuid on varasematel valimistel on ta kandideerinud valimisliidu Tallinna Raeklubi ja Isamaaliidu nimekirjades.

Reformierakonna nimekirjas kandideerib Viimsis 31 inimest, nende hulgas veel näiteks Aivar Sõerd, Pearu Paulus ja Märt Vooglaid.

«Viimsi kõige olulisem küsimus täna on valitsemiskultuur. Viimsi juhtimine peab olema avalik ja aus. Reformierakonna meeskonnaga Viimsis toome selle muutuse,» ütles piirkonna esinumber Kaja Kallas.

«Paigaldame kõigile valla teedele tolmuvaba katte ja ehitame Viimsisse valgustatud jooksu- ja suusarajad. Samuti rajame koostöös eraettevõtjatega Viimsisse spordi- ja puhkekeskuse,» ütles vallavanema kandidaat Alvar Ild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles