Astok: Tartus on suur küsimus, kas Reformierakond jätkab linnajuhtimist

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu raekoda
Tartu raekoda Foto: Margus Ansu

Endine riigikogu liige ja Tartu abilinnapea, reformierakondlane Hannes Astok leidis, et kohalikel valimistel on Tartus suur küsimus, kas Reformierakond jätkab linnajuhtimist või tõrjutakse võimult.

«Tartus on suur küsimus, kas Reform jätkab linnajuhtimist, millise tulemuse teevad sotsid ja IRL ning mida suudavad teha valimisliidud Isamaaline Tartu Kodanik ja Vabakund,» sõnas Astok Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

«Lisaks Marju Lauristinile, kes sotside nimekirjas jälle kandideerib, kuigi on korduvalt lubanud enam mitte kandideerida, on Isamaalise Tartu Kodaniku nimekirjas Tõnis Lukas, kes ERMi direktoriks saades lubas suure poliitikaga enam mitte tegeleda,» meenutas Astok.

«Ka Keskerakond võib teha huvitava tulemuse, neil on ju Tartus linnapeakandidaat Aivar Riisalu,» märkis Astok.

«Lisaks erinevatele naljameestele on valimistel ka tõsisemaid tegijaid - Vaba Isamaalise Kodaniku nimekirjas Tallinnas kandideerib näiteks Andrei Hvostov, kes tunnistas, et muud moodused oma hääle kuuldavaks tegemisel on ennast ammendanud,» meenutas ajakirjanik Priit Hõbemägi.

Astoki hinnangul on Reformierakonna linnapeakandidaat Tallinnas Valdo Randpere teinud oma väljaütlemistega kõik endast oleneva, et linnapea kohta kindlasti mitte saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles