Muuli: Savisaar tõmbab Pihlile mütsi sügavalt pähe

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotside esimees Jüri Pihl ja Keskerakonna juht Edgar Savisaar asuvad homme taas läbi rääkima Tallinna võimuliidu moodustamiseks.
Sotside esimees Jüri Pihl ja Keskerakonna juht Edgar Savisaar asuvad homme taas läbi rääkima Tallinna võimuliidu moodustamiseks. Foto: Peeter Langovits

Ajakirjanik Kalle Muuli avaldas veendumust, et Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar on sedavõrd kogenud poliitik, et «tõmbab sotsidega ühise linnavalitsemise lõpetuseks nende liidrile Jüri Pihlile mütsi hästi sügavalt kõrvuni pähe».

Ajakirjanik Anvar Samost leidis Raadio 2 saates «Olukorrast riigis», et Keskerakond testib praegu toimuvate läbirääkimiste ajal sotse.

«Vaatame poliitilise kultuuri märkidele Tallinnas laiemalt. Samal ajal kui sotsid peavad Keskerakonnaga juba poolteist nädalat jumal teab mille üle läbirääkimisi, testib Keskerakond sotse võttes muposse tööle inimese, kelle panuseks jääb ilmselt pressiteadetes esinemine. Tegelikult astus inimene erakonda, toob valimistel neile hääli ning saab vastu töö, haigekassakaardi jm hüved,» nentis Samost, rääkides koomik Henrik Normannist, kes mõne aja eest Keskerakonda astus ning lõppeval nädalal munitsipaalpolitseis töötama hakkas.

Asi on tema hinnangul halb, kui selliseid asju vaid opositsioonis olles kritiseeritakse.

Muuli arvates tegutseb Keskerakond samamoodi, kui on kogu aeg tegutsenud.

«Linnavõim ei märkagi, et mingid läbirääkimised sotsidega käivad. Nad ei tule selle pealegi, et sotside peal midagi testida,» oli Muuli veendunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles