Antropov laseb reklaamifirma väiteid hinnata prokuratuuril

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Antropov..
Robert Antropov.. Foto: Egert Kamenik / Saldo.

Riigikogu reformierakondlasest liige Robert Antropov palub riigiprokuratuuril hinnata reklaamifirma Droom süüdistust, nagu oleks ta jätnud 2007. aasta riigikogu valimiste kampaania eest osaliselt tasumata.

Robert Antropov ütles ERR-i uudisteportaalile, et kahetsusväärselt on OÜ Droom pööranud puhtalt eraõigusliku vaidluse poliitiliseks skandaaliks ilmselt seetõttu, et positsioonid tsiviilkohtus oma nõude tõestamiseks ei ole vastaspoolel piisavalt tugevad.

Antropovi sõnul ei taha tema selles inetuks pöördunud vaidluses osaleda samade vahenditega nagu reklaamifirma juht Heiki Penu ning palub seetõttu riigiprokuratuuril oma avalduses toodud faktidele tuginedes anda sõltumata arvamus, kas juhtum vajab kriminaalõiguslikku hinnangut või on siiski tegemist tsiviilvaidlusega.

Penu väitis ajakirjanduses, et reklaamifirma Droomi kulutused Antropovi kampaaniaks oli 2,2 miljonit krooni, mis on suuremas osas aga tasumata.

Antropovi sõnul oli aga Droomi juhi Penuga valimiskampaania eelarveks lepitud kokku 400 000 krooni, samuti see, et firma esitab enne iga töö tegemist selle detailse eelarve ning kõik tegevused ja teenused kooskõlastatakse eelnevalt kliendiga, seda aga firma ei teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles