Savisaar Verhofstadtile: Ansipi valitsus tegeleb eelarve kärpimisega

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna liider Edgar Savisaar näitab ajakirjanikele partei valimispeol võidumärki.
Keskerakonna liider Edgar Savisaar näitab ajakirjanikele partei valimispeol võidumärki. Foto: Priit Simson

Täna Euroopa Parlamendi ALDE fraktsiooni juhi Guy Verhofstadtiga kohtunud Edgar Savisaar teatas kohtumisel, et Ansipi valitsus tegeleb ainult eelarve kärpimisega, kuid Keskerakond seisab töökohtade loomise eest terves Eestis.


Samuti tõi ta Tallinna senise majandamise näiteks linnale rahvusvahelise reitinguagentuuri Moodys poolt eelmisel nädalal kinnitatud reitingu, mis jäeti varasemaga samale tasemele. Savisaar rõhutas veel valitsuserakondadest erinevat suhtumisest maksupoliitikasse - Keskerakond toetab astmelist tulumaksu, IRL ja Reformierakond on selle vastu, teatas erakond.



Reformierakonna esimehe Andrus Ansipi ja IRLi esimehe Mart Laariga eelnevalt kohtunud Guy Verhofstadti huvitas Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare arvamus Eesti riigi majanduspoliitikast

Euroopa Parlamendi suuruselt kolmanda fraktsiooni juhi sõnul on oluline, et tsentris asuvad liberaalid omavad olulist positsiooni Euroopa Rahvapartei ja Sotsiaaldemokraatide poliitika tasakaalustamisel.

Kohtumisel osalesid veel Euroopa Parlamendi saadik Vilja Savisaar, riigikogu väliskomisjoni aseesimees Enn Eesmaa, riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni liige Mailis Reps ja Tallinna linnakantselei välissuhete ja protokolli osakonna juhataja Heili Luik.

ALDE koondab Euroopa Parlamendi liikmeid liberaalsetest reformiparteidest ja tsentristlikest parteidest üle Euroopa Liidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles