Pankrotis reklaamifirma juhil Rahumäele pretensioone pole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Antropov
Robert Antropov Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Reformierakonna poliitikute Jaanus Rahumäe ja Robert Antropovi valimiskampaania rahastamise skandaali sattunud reklaamifirma Droom endisel juhil Heiki Penul on pretensioone vaid Antropovile, kirjutab Risto Berendson ajalehes Postimees.


Eelmisel reedel kirjutas Äripäev, et Rahumägi ja Antropov kasutasid 2007. aastal riigikogu valimiste ajal reklaamibüroo Droom teenuseid, kuid jätsid nende eest tasumata. Artiklis märgitakse ka, et reformipoliitikud võisid lasta osa neile esitatud arvetest kinni maksta firmadel, see aga on keelatud.

«Ma ei saa aru, kust ja milleks on sellesse loosse segatud Rahumägi,» imestas Penu. «Ma kinnitan, et mul pole Jaanus Rahumäe suhtes mingeid pretensioone. Me saame omavahel siiamaani hästi läbi.»

Penu ei soovinud täpsustada, kas väidetavad pretensioonid Rahumäele kadusid siis, kui Rahumägi pärast vaidluste puhkemist rohkem kui aasta tagasi Penuga eraviisiliselt kohtudes talle valimiskampaania katteks 600 000 krooni andis, seades seejuures tingimuseks, et osalised ei tohi juhtunust avalikkusele sõnagi rääkida.

Mullu augustis pankrotistunud Droomi raamatupidamise aruandlus näitab, et Rahumägi tasus 2007. aasta valimiskampaania kuludeks 828 000 krooni ehk umbes poole talle esialgu esitatud nõudest.
Märksa suurem on väidetav võlgnevus Droomi ees teisel riigikogu reformierakondlasest liikmel, politseiameti endisel peadirektoril Robert Antropovil, kes on 2,2 miljonist kroonist tasunud 681 000 krooni.

Antropovi väitel tasus ta vaid kampaaniaks kokkulepitud teenuste eest ja ülejäänud summa suurust ta kommenteerida ei oska. Kuna Antropov pole vaidluses Droomiga kokkuleppele jõudnud, ongi reklaamifirma endisel juhil talle etteheiteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles