Rahvaliidu teabejuht võib minna Keskerakonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villu Reiljani ajal keskkonnaministeeriumi pressiesindajana töötanud Manuela Pihlap asus Rahvaliidu pressinõunikuna tööle 2007. aasta aprillis.
Villu Reiljani ajal keskkonnaministeeriumi pressiesindajana töötanud Manuela Pihlap asus Rahvaliidu pressinõunikuna tööle 2007. aasta aprillis. Foto: Liis Treimann

Rahvaliidu teabejuht ja riigikogu fraktsiooni nõunik Manuela Pihlap lahkub ametist ning asub väidetavalt tööle Keskerakonna aparaadis.

Rahvaliidu juhatuse liige Jaanus Marrandi ütles ERR-i uudisteportaalile, et tema teada töötab Pihlap juba esmaspäevast alates Keskerakonna teenistuses.

Marrandi sõnul on Keskerakonnaga ühinemise idee instseneeritud Rahvaliidu juhatuse liikmete seast, millele viitab ka Pihlapi erakonnavahetus.

Manuela Pihlap kinnitas Postimees.ee'le, et lahkub selle nädala lõpus Rahvaliidu teabejuhi ametikohalt. «Kuid ma pean õigeks anda sellest eelnevalt teada oma erakonnale - täna räägin sellest juhatuses ja teavitan ka erakonna liikmeid ning annan neile põhjenduse, miks ma sellise sammu astun,» sõnas ta.

Kuhu ta tööle läheb, ei soovinud Pihlap öelda. Küsimusele, kas ta asub tööle Keskerakonda, jättis ta vastamata, ent ei lükanud otseselt infot ka tagasi. «See on kahetsusväärne, et info niimoodi lekkis,» märkis Pihlap.

TV3 Seitsmeste Uudiste andmetel võib Pihlap minna tööle reformierakondlase Hanno Pevkuri juhitavasse sotsiaalministeeriumi.

Villu Reiljani ametisoleku ajal keskkonnaministeeriumi pressiesindajana töötanud Manuela Pihlap asus Rahvaliidu pressinõunikuna tööle 2007. aasta aprillis.  

Täna teatas varem Keskerakonna pressisuhtlust korraldanud Tanel Kiik, et on juba enne kohalike omavalitsuste valimisi erakonnast lahkunud, kuna polnud rahul sealse despootliku juhtimisstiili ja käitumisega valimiskampaania ajal.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles